2012. március 23., péntek

JÁTÉK! - Húsvéti Dekorációs és Tojásfestő KI MIT TUD? :-)))

Van, ahol hagyománya van, van, ahol mindig újítanak, van, ahol féltve őrzött titka van a tuti tojásfestésnek és vannak, akik nem faxniznak, lesz, ami lesz alapon festik, ami van.
Dekorálhatunk fűvel, fával, szalaggal, kosárkával, papírral, mindennel - el lehet engedni a fantáziánkat!

pillangók
Egy biztos, a húsvéti dekorhoz jó régóta hozzátartozik a tojás, festve, ragasztva, rajzolva, varrva, kötve, horgolva, csillogóan, natúran, fújva, patkolva, kőből, fából, textilből, így-úgy!

szitakötők, madarak és egyéb lények

Itt az idő - most vagy soha - hogy megmutasd, mit tudsz!

JÁTSSZ VELÜNK! Nincs más dolgod, elkészíteni az idei húsvéti tojásokat és/vagy dekorációkat.
Nincs technikai megkötés, határidő viszont van: 2012. március 30.-a, éjfél.

Eddig küldd el a mokkamekka01@gmail.com emailcímre kész alkotásokról a fotót.
Ez jövő hét péntek, tehát van még idő! Küldhetsz "tutorialt" is, de nem muszáj. A beérkezett képeket folyamatosan töltöm fel a blog facebook oldalára egy külön mappába.
Jelöld be magad a saját képeden, és lelkes ismerőseidet vedd rá, hogy szavazzanak a Te művedre. Szavazni 2012. április 2.-án éjfélig lehet.
A legtöbb szavazatot kapott alkotás készítőjének nyereménye egy "Nyuszibaba", talpától a füle tövéig cca. 40cm, plusz 15cm fül :-) Mosható, gyúrható, akár gyerek kezébe is adható (de húsvéti dekorációnak sem utolsó) puhababa, vászonból teljesen egyedi terv alapján, erre az egy alkalomra készült.



a szavazók között pedig a nyuszkóval egyező anyagból készült kis füles szütyőt sorsolunk ki, amibe a kitűnően lehet húsvéti csecsebecséket rejteni kicsiny gyereknek, vagy dekorálhatunk is vele. (kép jön...)


Április 3.-án, kedden délelőtt eredményhirdetés. Figyeljetek, hogy időben megkaphassuk a postázáshoz szükséges adatokat, és még húsvétra odaérjen a pakk :-)

--------------------
Már csak három nap tudsz a blogra szavazni, ne szalaszd el a lehetőséget ;-))) Tesz-Vesz Bloggerverseny! katt  ide !


Tetszik? Kövess! Oszd meg barátaiddal Facebookon, emailben,  Twitteld!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...